Hervadás (I összesen Vegyészkert-trilógia)

  • Main
  • Hervadás (I összesen...

Hervadás (I összesen Vegyészkert-trilógia)

Lauren Destefano
0 / 4.5
0 comments
Որքա՞ն է ձեզ դուր եկել այս գիրքը:
Ինչպիսի՞ն է բեռնված ֆայլի որակը:
Բեռնեք գիրքը` գնահատելու դրա որակը
Ինչպիսի՞ն է բեռնված ֆայլերի որակը:
Az utóbbi évek egyik legnépszerűbb amerikai ifjúsági regénye.Akarnád pontosan tudni, mikor fogsz meghalni? Egy balul sikerülttudományos kísérlet miatt a világot élő időzített bombák népesítikbe: a férfiak csak huszonöt, a nők pedig csupán húsz évig élnek.
Genetikusok keresik az ellenszert, hogy az emberi faj újra erőrekapjon. Mindenközben a világon eluralkodik a  szegénység és abűnözés,gyerekekmillióimaradnakárván,serdülőlányokatrabolnakésadnakel,hogytöbbnejűházasságbanutódokatszüljenek. A tizenhat éves Rhine-nak már csak négy éve van hátra,amikor ő is erre a sorsa jut. Noha a kiváltságosok jómódú világábacsöppen, és férje, Linden őszintén szereti, egyre csak a szökés jár afejében. A varázslatos gazdagság közepette Rhine lassan ráébred,hogy a csillogó látszat mögött a valóság ridegebb, mint hitte volna.
Miközben a génvírus miatt egyre fenyegetőbben közeledik Lindenéveinekvége,Rhinebizalmasbarátratalál,akineksegítségéveltalán esélye lehet a menekülésre. De vajon a káoszba süllyedővilágban csakugyan lehetséges a szabadság?
Տարի:
2013
Հրատարակչություն:
Cartaphilus
Լեզու:
hungarian
ISBN 10:
963266275X
ISBN 13:
9789632662756
Ֆայլ:
PDF, 1.12 MB
IPFS:
CID , CID Blake2b
hungarian, 2013
Ներբեռնել (pdf, 1.12 MB)
Փոխարկումը դեպի կատարվում է
Փոխարկումը դեպի ձախողվել է

Հիմնական արտահայտություններ